Τουρκία Σαββάτου: Άμυνες που μπάζουν

Κόνιασπορ και Γαλατά προσεγγίζουν επιθετικά τα παιχνίδια τους, οι άμυνες τους χαρίζουν εύκολα γκολ και στο μεταξύ τους παιχνίδι αναμένουμε πλούσιο θέαμα, στέκεται ΄όρθια η Κασίμπασα στη Σμύρνη.

 

 

(15:00) ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Τέταρτη διαδοχική ήττα για τη Γκεζτέπε, ηττήθηκε δίκαια με 3-1 στην Κερασούντα, έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το καλό διάστημα προ διακοπής επιστρέφοντας έπειτα από καιρό εντός ζώνης. Από ήττα προέρχεται και η Κασίμπασα, ηττήθηκε με 1-2 εντός από τη Φενέρ, παιχνίδι όπου μπορούσε να καταλήξη σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδας, εν τέλει με γκολ στο 91’ πήγε στα “Καναρίνια¨. Παραμένει και αυτή για τέταρτο σερί δίχως νίκη (0-2-2). Κοινός παρονομαστής σε αμφότερες η εξαιρετική φόρμα προ διακοπής, πλέον διασταυρώνονται μεταξύ τους σε ένα εξάποντο παραμονής, κάπως καλύτερα πατάει η Κασίμπασα, το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,85 σηκώνει ένα μικρό ποντάρισμα.


(15:00) ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ

Έντονες συγκινήσεις επιφύλασσε το παιχνίδι της Ρίζεσπορ στην έδρα της Γαλατά, ψυχωμένη εμφάνιση η οποία την έφερε κοντά στο βαθμό, με δύο γκολ στο φινάλε (87’, 90+8’) γνώρισε την ήττα με 4-2. Δεύτερη σερί ήττα, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχει χάσει την αποτελεσματικότητα της εντός όπου έχει συγκεντρώσει έως τώρα τους 20/23 βαθμούς. Νίκη παραμονής για τη Γκιρεσούνσπορ στο εξάποντο παραμονής με φιλοξενούμενη τη Γκεζτέπε, 3-1 το τελικό σκορ και πρώτη νίκη έπειτα από έξι παιχνίδι όπου είχε συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό (0-1-5). Εξάποντο παραμονής, αναξιόπιστες αμφότερες, καθαρή τριπλή, πάσο.

 

(18:00) ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Έχει πάρει την κάτω βόλτα η Κόνιασπορ, βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της Αλάνιασπορ και τρίτη συνολικά στα τελευταία τέσσερα όπου μετράει ρεκόρ 0-1-3. Βλέπει την απόσταση από τους διώκτες της να μειώνεται, σε κίνδυνο πλέον και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ντέρμπι παραμονής έφτασε να είναι το παιχνίδι της Γαλατά με τη Ρίζεσπορ, τουλάχιστον έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε, πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη νίκη με 4-2 η οποία ήταν η δεύτερη σερί και την απομάκρυνε στο +8 από τη ζώνη. Αμφότερες παίζουν επιθετικά, ειδικά η Γαλατά με το Τορέντ στον πάγκο έχει χάσει τη συνοχή της στα μετόπισθεν προσπαθώντας μέσα από την επίθεση να πάρει παιχνίδι και όσο αυτό της βγαίνει δε θα αλλάξει κάτι, δε μπλέκουμε με σημείο αντίθετα σύμφωνους μας βρίσκει το γεμάτο over 2,5 στο 1,85.

 

Tsakjohn

5 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal