Τουρκία Κυριακής: Δε θα “Χ”αλαστούν

Ντέρμπι στην Πόλη, υποτιμάται η πρωτοπόρος, με ψυχολογία στην έδρα της Καραγκουμρούκ η Αλτάι, δεν χαλάει η ισοπαλία στην Αττάλεια.

 

 

 

(15:00) ΚΑΡΑΓΚΟΥΜΡΟΥΚ – ΑΛΤΑΪ

Το σερί δύο νικών στο πρωτάθλημα το οποίο ήρθε με σπουδαία νίκη επί της Μπασακσεχίρ (1-2, εκτός) και η ψυχολογική ανάταση δε στάθηκαν αρκετά για την Καραγκουμρούκ ώστε να δώσει συνέχεια και στο κύπελλο, εκεί ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 1-0 στη Σεβάστεια και έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει στην τετράδα. Κομβική νίκη για την Αλτάι στην προσπάθεια την οποία κάνει για την παραμονή, επικράτησε με 3-2 της Γκαζιαντέπ εντός πλησιάζοντας στο -7 από τη σωτηρία. Απογοήτευση κουβαλάει η γηπεδούχος, η αλλαγή στον πάγκο δείχνει να αποδίδει για την Αλτάι, πάει με ψυχολογία σε μία έδρα η οποία δεν είναι φόβητρο, με αξία το +1,90 ασιατικό διπλό.

 

(18:00) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Έστω και με γκολ στο 90+1’ η Φενέρ έφτασε στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας στην έδρα της Κασίμπασα με 1-2. Σερί το οποίο όχι μόνο την έφερε στην τετράδα αλλά τη διατηρεί ζωντανή και για τη δεύτερη θέση (-6, με παιχνίδι λιγότερο). Ακόμη μία νίκη πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Τραμπζονσπόρ, επικράτησε με ανατροπή 3-2 της Καϊσέρισπορ εντός και πλέον χρειάζεται πέντε ακόμη για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο. Ντέρμπι της πρόσφατης ιστορίας με έντονο μίσος και αντιπαλότητα, δεν δικαιολογείται το 3,10 που προσφέρεται το διπλό το οποίο έχει αξία και θα μπλέξουμε.


(18:00) ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα συμπλήρωσε η Αντάλιασπορ με το εκτός 0-0 στην έδρα της Ντεμίρσπορ όπου έπαιξε κυρίως για να μη χάσει, ακολούθησε η ήττα με 2-0 στην Τραπεζούντα για το θεσμό του κυπέλλου. Δύο σερί ήττες μετράει η Σίβασπορ, γεμάτο παιχνίδι το πιο πρόσφατο όπου φιλοξένησε τη Μπεσίκτας (2-3), ακολούθησε μεσοβδόμαδα η νίκη πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου με 1-0 επί της Καραγκουμρούκ εντός. Αμφότερες δεν στοχεύουν για κάτι περισσότερο από την παραμονή στο πρωτάθλημα, στο +5 από τη ζώνη η Αντάλιασπορ, στο +7 η Σίβασπορ, η ισοπαλία δε θα κακοπέσει σε καμία από τις δύο, στο 3,20 κυκλοφορεί.

 

Tsakjohn

6 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal