Σέριε Β’ Κυριακής: Γκολ εκατέρωθεν στην Μπρέσια

Η Μπρέσια μπορεί να έφτασε τα 9 διπλά όμως στην έδρα της δεν έχει νικήσει από τον Νοέμβριο. Η Φροζινόνε δείχνει ικανή να σκοράρει εκεί και να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο.

 

 

 

(16:30) ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

 

Η Τσιταντέλα επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς (0-4-1) με το δικαιότατο διπλό επί της Πορντενόνε, η Μπενεβέντο έχασε και από την Άσκολι (0-2) και συμπληρώνοντας πέντε χωρίς τρίποντο (0-3-2) υποχώρησε στην έβδομη θέση. Η Τσιταντέλα σπάνια παρουσιάζει το κακό της πρόσωπο στα μεγάλα ματς, η Μπενεβέντο δεν πατάει καλά καθώς αδυνατεί να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό του αρχισκόρερ Λαπαντούλα. Πιθανή ισοπαλία.

 

 

 

(16:30) ΛΕΤΣΕ – ΚΡΟΤΟΝΕ

 

Η Λέτσε κατά την προσφιλή της συνήθεια έμεινε πίσω στο σκορ και ξόδεψε πολλές ευκαιρίες, το τελικό 1-1 στην έδρα της Αλεσάντρια διαμορφώθηκε αργά (80’) όμως της αφήνει και πάλι πικρία για ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάρει. Η Κροτόνε σε ακόμα ένα ματς ήταν κακή και η ήττα από την Μπρέσια ήρθε δίκαια (0-1). Τρίτο χωρίς γκολ, πέμπτο χωρίς νίκη, αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι βαθμολογικά. Πολύ ισχυρή στην έδρα της η Λέτσε, μοναδικός της αντίπαλος ο κακός της εαυτός. Η Κροτόνε αδυνατεί να βρει λύσεις στα προβλήματα της. Στο χέρι των γηπεδούχων είναι, καμία αξία στο 1,55 του άσου.

 

 

 

(16:30) ΜΠΡΕΣΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

 

Η Μπρέσια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, καθώς νικώντας στην Καλαβρία την Κροτόνε  (0-1) πανηγύρισε το ένατο της διπλό. H Φροζινόνε δεχόμενη δύο φορές γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης έχασε με 1-2 από την Κόμο. Η Μπρέσια έχει να νικήσει στην έδρα της από τις αρχές Νοέμβρη και δέχθηκε γκολ και στα πέντε τελευταία στο γήπεδο της. Η Φροζινόνε έχει το γκολ εκτός έδρας, πάμε με το αμφίσκορο (1,75).

 

 

 

(16:30) ΚΟΜΟ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ

 

Τεράστιο διπλό για την Κόμο στην έδρα της Φροζινόνε (1-2), είχε και τύχη βουνό για να τα καταφέρει. Η Κοζέντσα συνεχίζει να βουλιάζει, χάνοντας 1-2 από την Περούτζια συμπλήρωσε 13 χωρίς νίκη και προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού. Η Κόμο συχνάει κολλά στο 1-1 όταν παίζει εντός έδρας, η Κοζέντσα θα έχει τη θετική επίδραση της αλλαγής τεχνικού στη ψυχολογία της και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κλέβει βαθμούς εκτός έδρας. Θα το αποφύγουμε.

 

 

1926

 

 

18 Φεβρουαρίου, 2022

Author: Ronnie Neal