Πολωνία Σαββάτου: Αποδόσεις δίχως σεβασμό

Η Λέγκια έχει ξυπνήσει στο δεύτερο γύρο (5-1-1) και οι αποδόσεις στην έδρα της Ρακόφ την αδικούν κατάφορα. Με τη Σλασκ το κίνητρο, φιέστα για τη Λεχ.

 

 

 

(13:30) ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ – ΣΛΑΣΚ

 

Δύο σερί νίκες για την Πλοκ που πλησίασε στο -4 την τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη, αυτός όμως ποτέ δεν αποτέλεσε στόχος της, η παραμονή είναι στο τσεπάκι της. Η Σλασκ είχε στόχο την Ευρώπη αλλά αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι, με 0-3-6 σερί έχει βρεθεί στο κατώφλι της επικίνδυνης ζώνης (+3). Στο προηγούμενο της παιχνίδι έδειξε να συνέρχεται πάντως, στο ντεμπούτο καινούργιου τεχνικού στον πάγκο της θα μπορούσε να έχει νικήσει τη Ραντόμιακ (0-0). Το θέλει περισσότερο η Σλασκ, έχει ρόστερ πεντάδας και το πρόβλημα της είναι καθαρά ψυχολογικό. Ψυλλιασμένες οι αποδόσεις όμως θα δώσουμε προβάδισμα στο ασιατικό +0,25 διπλό (1,79).

 

 

 

(16:0) ΡΑΚΟΦ – ΛΕΓΚΙΑ

 

Η Ρακόφ νίκησε δίκαια την Σταλ (2-1) και επεκτείνοντας το θετικό της σερί στο 6-1-0 ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία έπεσε με τη νίκη της Πογκόν την Παρασκευή. Η Λέγκια πέρασε τον πρώτο γύρο στη ζώνη υποβιβασμού αλλά μέσα στο 2022 παίζει σύμφωνα με το όνομα της (5-1-1), με το 4-1 επί της Νιετσιέτζα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και σκαρφάλωσε στο μέσο της βαθμολογίας. Εντυπωσιακή η Ρακόφ, μια ομάδα με τα όλα της που αποπνέει υγεία. Η Λέγκια όμως παρά τις αδυναμίες της έχει ξυπνήσει και οι αποδόσεις την υποτιμούν. Στο 2,02 το Χ2 προκαλεί.

 

 

 

(18:30) ΛΕΧΙΑ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

 

Απογοητευτική τον τελευταίο καιρό η Λέχια, με 1-1-3 ρεκόρ στα 5 τελευταία έχασε επαφή με την κορυφή αλλά και με την πρώτη τριάδα. Η Λέτζνα έχασε με 0-1 από τη Λέγκια και έμεινε στο -3 από την παραμονή. Ισχυρή εντός η Λέχια αλλά στη φάση που είναι το 1,53 του άσου είναι πολύ χαμηλό, η Γκόρνικ μάχεται για τη ζωή της και θα το παλέψει. Δεν θα μπλέξουμε.

 

 

 

(21:00) ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

 

Η Λεχ με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε ένα βαθμό στην έδρα της Βίσλα Κρακοβίας (1-1), όμως γκελάροντας για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία βρέθηκε στην τρίτη θέση. Αποογοητευτική για ακόμα μια φορά η Γιαγκελόνια στο 0-1 από την Πλοκ, αν δεν σοβαρευτεί θα έχει προβλήματα (+6 από τη ζώνη). Φιέστα για τη Λεχ που γιορτάζει τα 100 της χρόνια, στην έδρα της είναι πολύ σοβαρή (9-2-1, 28-4 τέρματα) και δύσκολα θα γκελάρει με αυτή τη Γιαγκελόνια. Στα τάρταρα ο άσος (1,25), πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί από ημίχρονο.

 

 

 

1926

 

19 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal