Πολωνία Παρασκευής: Προσωρινά στην κορυφή

Η Πογκόν έχασε με βαρύ σκορ στο ντέρμπι κορυφής με τη Λεχ, όμως με τρίποντο σήμερα έχει την ευκαιρία να κοιμηθεί και πάλι σε αυτήν.

 

 

 

(19:00) ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

 

Η Σταλ υποκλίθηκε στο πάθος της Λέτζνα (2-0), τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς μέσα στο 2022, η διαφορά που έχτισε από την επικίνδυνη ζώνη έχει φέρει μια σχετική χαλάρωση. Η Γιαγκελόνια παραχώρησε 1-1 στη Βάρτα καθώς αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα. Έχει αρκετό Χ μέσα, άλλωστε και οι δύο θα μείνουν ευχαριστημένες από μια ισοπαλία που θα της κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

 

 

 

(21:30) ΠΟΓΚΟΝ – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ

 

Η Πογκόν προσγειώθηκε απότομα καθώς έχασε με 0-3 από τη Λεχ στο ντέρμπι κορυφής, πέφτοντας στη δεύτερη θέση. Η Ραντόμιακ με καλή εμφάνιση νίκησε 2-0 τη Λέχια, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022. Το θέλει περισσότερο η πανίσχυρη στην έδρα της Πογκόν (8-2-1), η Ραντόμιακ μετά τη διακοπή έχει χάσει κάπως την ορμή της, κάτι που είναι λογικό καθώς ο στόχος της παραμονής επετεύχθη προ πολλού. Οριακά αποδεκτός ο άσος του 1,75, σε καμία περίπτωση δεν είναι για παρακάτω. Καλές τύχες έχουν και τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

 

 

 

1926

 

3 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal