Πολωνία Παρασκευής: Ζόρια για τη Ζαγκλέμπιε

Η Ζαγκλέμπιε χάνει συνεχώς δικούς της βαθμούς και παραμένει μια ανάσα εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Γκόρνικ είναι άνετη αλλά θέλει να βάλει στοπ στον κατήφορο.

 

 

 

(19:00) ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

 

Η νεοφώτιστη Ραντόμιακ έκλεψε τις εντυπώσεις στον πρώτο γύρο πραγματοποιώντας  μια ξέφρενη πορεία που την έφερε στην τέταρτη θέση, όμως κάπου εκεί κατέβασε τον γενικό και στο δεύτερο γύρο κάνει διακοπές (1-5-4). Είναι στο -6 από την τετράδα αλλά δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Η Κρακόβια πήρε 2/3 τελευταία και ξεφεύγοντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη καθάρισε με την υπόθεση παραμονή, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, οι τιμές στα γκολ είναι καλές για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι (2,30 το over 2,5, 2,00 το αμφίσκορο). Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές και η Κρακόβια ίσως θελήσει ένα βαθμό για να είναι σίγουρη.

 

 

 

(21:30) ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

 

H αφελής Ζαγκλέμπιε δεν έχει καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει την αγωνιστικής της άνοδο στο δεύτερο γύρο σε βαθμούς, χάνοντας τα μισά της παιχνίδια μέσα στο 2022 (3-2-5) φιγουράρει στο +2 από τον υποβιβασμό. Η Γκόρνικ ξέμεινε από ενδιαφέρον νωρίς στο πρωτάθλημα και τρέχει 0-1-4 σερί. Μονόπλευρο λίγο-πολύ το κίνητρο όμως η Ζαγκλέμπιε είναι μανούλα στο να παίρνει λιγότερα απ’ ότι αξίζει στα παιχνίδια της και η Γκόρνικ μετά από τόσο μεγάλο αρνητικό σερί θα εμφανιστεί πεισμωμένη να βάλει τέλος στον κατήφορο. Δεν μας κάνει εντύπωση το κομμένο στη μέση σετ, περισσότερο προς τα γκολ κοιτάζουμε. Μια χαρά το αμφίσκορο (1,70), ωραίο και το over 2,5 (1,97).

 

 

1926

 

 

 

22 Απριλίου, 2022

Author: Ronnie Neal