Πολωνία Κυριακής: Συνεχίζουν μόνες Λεχ και Ρακόφ

Ρακόφ και Λεχ αναμένεται να έχουν εύκολο έργο παίζοντας με αδύναμες ομάδες εντός έδρας, ενώ η Πογκόν πιθανότατα θα πληγωθεί ακόμα μια φορά από την έδρα της, μένοντας εκτός διεκδίκησης τίτλου.

 

 

 

(13:30) ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ

 

H Λεχ Πόζναν έκανε περίπατο στο παιχνίδι με την Λέτζνα, καθαρίζοντας την από το πρώτο μέρος (3-0). 4 νίκες στα τελευταία 5, είναι ισόβαθμη στην κορυφή με την Ρακόφ. Η Σταλ έχασε με 0-1 από τη Βάρτα και είδε τον κατήφορο να συνεχίζεται, πίστεψε ότι καθάρισε με την παραμονή και στο δεύτερο γύρο δεν έχει εμφανιστεί, τρέχοντας 0-2-6 σερί είδε τη διαφορά της από τον υποβιβασμό να μειώνεται στο +4. H Λεχ έχει χτυπήσει και πάλι φόρμα, στην έδρα της όταν βρίσκει ρυθμό δεν κοντράρεται, πόσο μάλλον όταν απέναντι της υπάρχει μια ομάδα που σέρνεται. Στα τάρταρα ο άσος, αδύνατο να βρεθεί αξία με τη νίκη της Λεχ στο 1,16. Περιμένουμε τον άσο να επιβεβαιωθεί από το ημίχρονο και με 2+ γκολ διαφορά στο τέλος.

 

 

 

(16:00) ΡΑΚΟΦ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

 

Η Ρακόφ τρέχει με σπασμένα τα φρένα (9-3-0), έβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της συνδιεκδικήτριας του τίτλου Πογκόν (1-2) και είναι ισόβαθμη στην κορυφή με τη Λεχ. Η Γκόρνικ γνώρισε εντός προγράμματος ήττα από τη Λεχ (3-0 από το ημίχρονο) και φτάνοντας τις 6 ήττες στα τελευταία 7 έχει μείνει στο -4 από την παραμονή. Η Ρακόφ δεν αστειεύεται, η σταθερότητα της είναι εντυπωσιακή. Δύσκολα θα χάσει βαθμούς από την αυτή την Γκόρνικ. Και εδώ αντιστοιχηματικές οι αποδόσεις, αν κάτι παίζεται είναι το 1,83 που πληρώνει το 1 & NG, η Γκόρνικ όχι απλά δεν σκόραρε σε 4/5 τελευταία ταξίδια της αλλά ήταν και γενικότερα ακίνδυνη.

 

 

 

(18:30) ΠΟΓΚΟΝ – ΛΕΓΚΙΑ

 

Η Πογκόν στηριζόταν στην έδρα της σε όλο το πρωτάθλημα όμως τώρα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες εκεί, μετά το 1-2 από την Πλοκ ήρθε το 1-2 από την συνδιεκδικήτρια του τίτλου Ρακόφ. Όχι μόνο έχασε το προβάδισμα που είχε, αλλά έμεινε και στο -3 από Ρακόφ και Λεχ που αμφότερες παίζουν νωρίτερα και αν έχουν νικήσει θα την αγχώσουν ακόμα περισσότερο. Η έδρα πληγώνει την Πογκόν που μέσα σε ένα δίμηνο μετράει τρεις ήττες εκεί, οι δύο από τις έτερες συνδιεκδικήτριες του τίτλου. Η Λέγκια σοβαρεύτηκε στο δεύτερο γύρο, ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή και πηγαίνει άνετη στο Σστζέστσιν, είναι ικανή να βγάλει τους γηπεδούχους εκτός διεκδίκησης τίτλου. Προκλητικό το +0,75 διπλό στο 1,78, αξία και στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο (2,05).

 

 

 

 

1926

 

 

24 Απριλίου, 2022

Author: Ronnie Neal