Β’ Ισπανίας Παρασκευής: Κρας τεστ για την Ιμπίθα

Μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή προπονητή η Ιμπίθα, τώρα δοκιμάζεται στην έδρα της Αλμερία, που πέρασε τον δυσκολότερο μήνα της από το ξεκίνημα της σεζόν.

 

 

(22:00) ΑΛΜΕΡΙΑ – ΙΜΠΙΘΑ

 

Κατρακυλά η Αλμερία, έχασε και από την Οβιέδο (2-0) και πλέον, έχοντας μόλις ένα βαθμό μετά την αλλαγή του έτους (0-1-5), έπεσε 3η, βλέποντας όσα έχτιζε όλη τη σεζόν να γκρεμίζονται σε διάστημα ενός μήνα. Η Ιμπίθα από την πλευρά της δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί νικών, όμως μένει ικανοποιημένη από την αντίδραση της στο εντός έδρας με τη Σαραγόσα, όπου έσωσε στο φινάλε το βαθμό (2-2) παρότι βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο ημίχρονο. Αντίθετο το μομέντουμ των δύο ομάδων, η Αλμερία σαφώς έχει την ποιότητα αλλά έχει πέσει σε τοίχο εδώ κι ένα μήνα, την ίδια ώρα η Ιμπίθα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο υπό τις οδηγίες του Πάκο Χέμεθ. Στο 2,00+ το Χ2, 1,85 πληρώνει το over 2,25, 4/4 μετράνε οι νησιώτες μετά την αλλαγή προπονητή.

 

 

(22:00) ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

 

Δεν είναι το φόρτε της Μπούργκος τα εκτός έδρας και το έδειξε σε μία ακόμα περίπτωση, στην ήττα με 1-0 από τη Λούγκο. Στο γήπεδο της αντίθετα είναι εξαιρετική, εκεί μετράει 4-1-0 στα πέντε τελευταία. Η Αλκορκόν έφυγε με άδεια χέρια από ένα ακόμα παιχνίδι (1-0 από τη Λεγκανές), το -17 από την παραμονή δεν καλύπτεται, είναι πρακτικά αδύνατο πλέον να σωθεί. 1,93 πληρώνει ο άσος, η Αλκορκόν δεν μπορεί, η Μπούργκος είναι δυνατή στην  έδρα της, το κρατάμε.

 

Bilbo

3 Φεβρουαρίου, 2022

Author: Ronnie Neal