Β’ Γερμανίας Παρασκευής: Ανεβασμένη στο Μίλερντορ η Χάιντενχαϊμ

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αγωνιστική στην Τσβάιτε Λίγκα, δίνουμε οριακά τον πρώτο λόγο στην Άουε, ενώ περιμένουμε καλό και γεμάτο ματς ανάμεσα σε Σαν Πάουλι και Χάιντενχαϊμ.

 

 

(19:30) AOYE – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

 

Η Άουε την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξε με το Αμβούργο, αφού η αντίπαλος της είχε κρούσματα. Έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ, πήρε ανάσες και θέλει να συνεχίσει ανάλογα, αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Η Καρλσρούη συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) με το 1-1 κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ. Δεν έπαιξε καλά, όμως πήρε τον πόντο, θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Κάποιοι ρολίστες λείπουν σε μόνιμη βάση. Πιο ψυχωμένη και έτοιμη για το ματς περιμένουμε να είναι η Άουε που παίζει για τη ζωή της, κόντρα στην σχετικά αδιάφορη Καρλσρούη. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο στο DNB της στο 1,95.

 

 

(19:30) ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

 

Η Σαν Πάουλι μετά από δύο σερί τριάρες και πολύ καλές εμφανίσεις, έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό στη Δρέσδη. Κακή στο πρώτο μέρος, χωρίς ενέργεια και σωστά έμεινε πίσω στο σκορ. Όμως στην επανάληψη έδειξε το καλό της πρόσωπο, έπνιξε την αντίπαλο της, ισοφάρισε και θα έπρεπε να κάνει την ανατροπή αλλά της την στέρησαν τα τέσσερα δοκάρια που είχε. Σταθερά στη μάχη της ανόδου. Λείπουν κάποιοι ρολίστες. Η Χάιντενχαϊμ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα με το 2-1 κόντρα στη Βέρντερ. Έπαιξε εξαιρετικά και στα ίσια την πρωτοπόρο, δίκαια επικράτησε και έδειξε μετά από καιρό το πολύ καλό της πρόσωπο. Έχει ψυχολογία για να πάει στο Μίλερντορ και να κάνει το παιχνίδι της, χωρίς να κλειστεί πίσω. Γεγονός που μας οδηγεί στα γκολ, στο 1,70 το over 2,5, δεν θα έπρεπε να πληρώνει πάνω από 1,60 η συγκεκριμένη επιλογή.

 

 

Κ. Plestis

18 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal