Β’ Γαλλίας Σαββάτου: Στήριξη σε Σοσό και Οσέρ

Η αγωνιστική στη Γαλλία έχει αρκετές ομάδες με κίνητρο, αλλά και κάποιες που είναι σχετικά αδιάφορες. Στηρίζουμε τη Σοσό και την Οσέρ κόντρα σε αρκετά κατώτερες ομάδες, από κοντά και η Αζαξιό.

 

 

(16:00) ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΤΟΥΛΟΥΖ

 

Η Γκινγκάμπ ντούμπλαρε τις νίκες της για πρώτη φορά φέτος με το 0-2 στην έδρα της Νιμ, έπαιξε πολύ καλά και σωστά κέρδισε. Πρακτικά δεν έχει ελπίδες για τα πλέι οφ αλλά σώθηκε. Η Τουλούζ έχει τρεις σερί νίκες, 2-1 την Παρί στο πιο πρόσφατο χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά ήταν αποτελεσματική. Άνετα πρώτη και δείχνει να αγκαλιάζει την αυτόματη άνοδο. Δίκαιο το 2,10 του διπλού, αλλά δεν θα μας απασχολήσει. Πάσο.

 

 

(20:00) ΑΖΑΞΙΟ – ΠΟ

 

Η Αζαξιό διπλασίασε τις νίκες της χωρίς να δεχθεί γκολ με 2-0 επί της Νανσί εκτός έδρας. Εξαιρετική ανασταλτικά, σωστά κέρδισε όντας αρκετά αποτελεσματική. Ξανά στη δεύτερη θέση. Η Πο κέρδισε με ανατροπή τη Χάβρη με 2-1 και έφτασε στους 42 βαθμούς που την κάνουν πλέον σχετικά αδιάφορη, αφού δεν γίνεται να κινδυνέψει. Λογικό το 1,85 του άσου, στο 2,20 αν συνδυαστεί με το under 3,5.

 

 

(20:00) ΑΜΙΑΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

 

Η Αμιάν επανήλθε στις νίκες μετά από δύο με το 2-0 επί της Βαλενσιέν εκτός έδρας, παίζοντας μετά από καιρό τόσο καλά και απόλυτα δίκαια επικράτησε. Ξέφυγε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπαστιά ισοφαρίστηκε από την Οσέρ σε 1-1 στο τέλος, πικρή γεύση αλλά σωστή ισοπαλία, έπρεπε να ισοφαριστεί αφού δέχθηκε αρκετή πίεση στο τέλος. Αμφότερες έχουν ξεφύγει από την τελευταία τριάδα, με μία ακόμα ισοπαλία θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην παραμονή, στο 2,95 το Χ είναι αποδεκτό.

 

 

(20:00) ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΚΑΕΝ

 

Η Γκρενόμπλ έχασε από την ανώτερη Ντιζόν με 1-0 εκτός έδρας σε ματς με λιγοστές φάσεις και είναι μόλις στο +2 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Καέν ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-1 επί της Ντανκέρκ, οριακά καλύτερη και σωστά επικράτησε. Ουσιαστικά έχει σωθεί, αλλά δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ. Όμως δεν περιμένουμε να είναι χαλαρή, αλλά και το διπλό στο 2,10 δεν έχει νόημα. Πάσο.

 

 

(20:00) ΚΕΒΙΓΙ – ΡΟΝΤΕΖ

 

Η Κεβιγί δεν σκόραρε για τρίτο σερί ματς και πέμπτο στα τελευταία έξι, έχασε με 0-2 από τη Σοσό, δεν έπαιξε καθόλου καλά και πάλι και σωστά ηττήθηκε. 0-3-5 στα τελευταία οχτώ, αρκετά ντεφορμέ. Βρίσκεται στη θέση των μπαράζ και θα παλέψει ως το τέλος για την παραμονή της. Η Ροντέζ έμεινε στο 1-1 με τη Νιόρ, συμπλήρωσε 14 ματς δίχως νίκη και είναι ακόμα στη μάχη της σωτηρίας. Κομμένο στη μέση το σετ, δείχνει σωστό, δεν θα μπλέξουμε.

 

 

(20:00) ΝΙΟΡ – ΝΙΜ

 

Η Νιόρ έμεινε στο 1-1 με τη Ροντέζ εκτός έδρας, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0), όλα της τα ματς είναι οριακά και δείχνει σιγά σιγά να σώνεται, αφού είναι στο +9. Η Νιμ τριπλασίασε τις ήττες της με το 0-2 από την Γκινγκάμπ, δεν έπαιξε καθόλου καλά και πάλι, δημιουργεί φάσεις με δυσκολία. Αμφότερες έχουν διαφορά σχετικής ασφαλείας, ακόμα ένας πόντος (Χ/3,25) δεν θα τους χαλάσει.

 

 

(20:00) ΟΣΕΡ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

 

Η Οσέρ δεν κερδίζει για δύο συνεχόμενα παιχνίδια, έμεινε στο 1-1 με την Μπαστιά, ισοφάρισε στο τέλος αφού πίεσε αρκετά. Στο -2 από τη δεύτερη θέση, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να φτάσει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Η Βαλενσιέν μετά το σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα (2-4-0) που την οδήγησε στο +5 από τα μπαράζ, έχασε με 0-2 από την Αμιάν. Αρκετά κακή εμφάνιση μετά από καιρό. Καλύτερη ομάδα η Οσέρ, περιμένουμε να είναι συγκεντρωμένη και να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της, στο 1,80 ο άσος.

 

 

(20:00) ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ

 

Ντερμπάκι. Η Σοσό διπλασίασε τις νίκες της με το ίδιο σκορ (2-0) κόντρα στην Κεβιγί εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο, έπαιξε πολύ καλά και σωστά επικράτησε ξανά. Σταθερά πέμπτη άνετα, θα διεκδικήσει τις ελπίδες της για την αυτόματη άνοδο. Έχει τώρα σημαντικές επιστροφές. Η ουραγός Νανσί έχασε δεύτερο σερί ματς, με 0-2 από την Αζαξιό αυτή τη φορά, σχετικά εύκολη και δίκαιη ήττα. Στο -8 από τα μπαράζ, δύσκολα να καταφέρει να το γυρίσει. Η Σοσό είναι σε φόρμα, είναι συνολικά αρκετά ανώτερη και περιμένουμε να κερδίσει, στο 1,75 ο άσος.

 

 

(20:00) ΧΑΒΡΗ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ

 

Η Χάβρη έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες με το 2-1 από την Πο εκτός έδρας, παρότι προηγήθηκε δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Δέχθηκε αρκετή πίεση και δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί. Δύσκολα να κινδυνέψει, παρότι είναι ντεφορμέ. Η Ντανκέρκ επίσης δεν είναι καλά, έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, η πιο πρόσφατη με 1-2 από την Κάεν, δεν έπαιξε και πάλι καλά. Προτελευταία και παλεύει για τη σωτηρία. Δεν είναι για 1,95 ο άσος, αλλά είναι δύσκολη και η κόντρα. No bet.

 

 

Κ. Plestis

8 Απριλίου, 2022

Author: Ronnie Neal