Φινάλε Σέριε Β’ – Bet Fellas

Τελευταία αγωνιστική στη Serie B’ και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο σε όλα τα μέτωπα.

 

 

 

Κριτήρια ισοβαθμίας:
1) Μεταξύ τους ματς (πόντοι, διαφορά τερμάτων)
2) Διαφορά τερμάτων.
3) Καλύτερη επίθεση.

 

 

Τι ισχύει:
1) Οι πρώτες δύο ομάδες της βαθμολογίας προβιβάζονται απευθείας.
2) Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-8 συνεχίζουν στα πλέι-οφ με έπαθλο μια θέση ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-4 θα γλιτώσουν τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Τα ζευγάρια στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ θα είναι 5η-8η και 6η-7η, οι αγώνες θα είναι μονοί και στην έδρα των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-6, οι οποίες σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
3) Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 16-17 θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, με έπαθλο την παραμονή στην κατηγορία. Μπαράζ δε θα διεξαχθούν σε περίπτωση που η διαφορά μεταξύ των δύο θέσεων είναι +5 βαθμοί, σε αυτή την περίπτωση υποβιβάζεται απευθείας η ομάδα στη 17η θέση.
4) Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 18-20 υποβιβάζονται απευθείας, Πορτενόνε και Κροτόνε έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

 

 

 

 

Σενάρια 1ης – 2ης θέσης (απευθείας προβιβασμός):

 

Λέτσε
Νίκη: Προβιβάζεται.
Ισοπαλία: Θέλει να μη νικήσει μία εκ των Μόντσα, Κρεμονέζε.
Ήττα: Θέλει να μη νικήσει μία εκ των Μόντσα, Κρεμονέζε.

 

Μόντσα
Νίκη: Προβιβάζεται.
Ισοπαλία: Θέλει να μη νικήσει η Κρεμονέζε.
Ήττα: Θέλει να μη νικήσουν Κρεμονέζε και Πίζα.

 

Κρεμονέζε
Νίκη: Θέλει να μη νικήσει μία εκ των Λέτσε, Μόντσα.
Ισοπαλία: Θέλει να μη νικήσει η Πίζα και ήττα της Μόντσα με 7+ τέρματα.
Ήττα: Μπαίνει στα πλέι-οφ.

 

Πίζα
Νίκη: Θέλει ήττα της Μόντσα και μη νίκη της Κρεμονέζε.
Ισοπαλία: Μπαίνει στα πλέι-οφ.
Ήττα: Μπαίνει στα πλέι-οφ.

 

 

 

Σενάρια πλέι-οφ:

 

Πίζα
Νίκη: Θα γλυτώσει έναν γύρο στα πλέι-οφ.
Ισοπαλία: Θέλει μη νίκη των Μπρέσια, Μπενεβέντο, Άσκολι για να γλυτώσει έναν γύρο. Διαφορετικά είναι απλά στα πλέι-οφ.
Ήττα: Θέλει ήττες των Μπρέσια, Μπενεβέντο και να μη νικήσει η Άσκολι για να γλυτώσει έναν γύρο. Διαφορετικά είναι απλά στα πλέι-οφ.

 

Μπρέσια
Νίκη: Θα γλυτώσει έναν γύρο στα πλέι-οφ είτε με μη νίκη της Πίζα, είτε με μη νίκη της Κρεμονέζε. Σε ισοβαθμία με την Κρεμονέζε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων.
Ισοπαλία: Μπαίνει στα πλέι-οφ.
Ήττα: Μπαίνει στα πλέι-οφ.

 

 

Μπενεβέντο
Νίκη: Θα γλυτώσει έναν γύρο στα πλέι-οφ είτε με μη νίκη της Πίζα, είτε με ήττα της Κρεμονέζε.
Ισοπαλία: Θα γλυτώσει έναν γύρο στα πλέι-οφ με ήττα της Πίζα και μη νίκη της Μπρέσια.
Ήττα: Μπαίνει στα πλέι-οφ.

 

 

Άσκολι
Νίκη: Θα γλυτώσει έναν γύρο στα πλέι-οφ αν δε νικήσουν Πίζα, Μπρέσια, Μπενεβέντο.
Ισοπαλία: Μπαίνει στα πλέι-οφ.
Ήττα: Μπαίνει στα πλέι-οφ.

 

Φροζινόνε
Νίκη: Τερματίζει στη μέγιστη δυνατή θέση, την όγδοη.
Ισοπαλία: Τερματίζει στη μέγιστη δυνατή θέση, την όγδοη.
Ήττα: Θέλει μη νίκη της Περούτζια, διαφορετικά μένει εκτός.

 

Περούτζια
Νίκη: Θέλει ήττα της Φροζινόνε.
Ισοπαλία: Μένει εκτός πλέι-οφ.
Ήττα: Μένει εκτός πλέι-οφ.

 

 

 

 

Σενάρια πλέι-άουτ:

 

 

Αλεσάντρια
Νίκη: Σώζεται αν χάσει η Κοζέντσα.
Ισοπαλία: Παίζει μπαράζ.
Ήττα: Παίζει μπαράζ αν δε νικήσει η Κοζέντσα, αν νικήσει η Κοζέντσα υποβιβάζεται απευθείας.

 

Κοζέντσα
Νίκη: Παίζει μπαράζ.
Ισοπαλία: Θέλει να μη νικήσει η Βιτσένζα για να είναι στα μπαράζ.
Ήττα: Θέλει να μη βγει νικητής στο Αλεσάντρια – Βιτσένζα για αν είναι στα μπαράζ.

 

Βιτσέντζα
Νίκη: Παίζει μπαράζ.
Ισοπαλία: Υποβιβάζεται.
Ήττα: Υποβιβάζεται.

 

 

 

 

 

Παρασκευή 21:30

 

ΑΣΚΟΛΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ: Μονόπλευρο το κίνητρο του αγώνα με την Άσκολι να κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ με το 0-1 που πέτυχε στην έδρα της Κρεμονέζε. Η Τερνάνα αν και αδιάφορη, παίζει απελευθερωμένα έχοντας εξασφαλίσει το στόχο της παραμονής, προέρχεται από το 3-1 στο εντός ντέρμπι με την Περούτζια, συμπληρώνοντας ρεκόρ 5-1-1 και σερί 14 αγώνων που βρίσκει δίχτυα. Καμία αξία ο άσος του 1,70, ικανή για τη ζημιά η Τερνάνα, από το 1-1 ξεκινάει, στο 1,75 το over 2,5.

 

 

ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ: Με το βαθμό από την έδρα της Πάρμα (2-2) πάει στην τελευταία στροφή η Αλεσάντρια, με τα σενάρια να την φέρνουν από απευθείας παραμονή έως και απευθείας υποβιβασμό. Δεδομένα αν δε χάσει εξασφαλίζει τα μπαράζ, ενώ σε περίπτωση ήττα περιμένει ήττα της Κοζέντσα. Για ένα αποτέλεσμα ταξίδεψε η Βιτσέντζα, με τις ελπίδες που διατηρεί να έρχονται χάρη στη σπουδαία ανατροπή στη φιλοξενία της Λέτσε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-1). Ώρα να μιλήσει η πιο βαριά φανέλα της φιλοξενούμενης και το καλύτερο στα χαρτιά ρόστερ, ελαφρύ προβάδισμα της δίνουμε με το +0,25 ασιατικό διπλό να κυκλοφορεί στο 1,88.

 

 

ΚΟΜΟ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Από τη νίκη στην έδρα της Ρετζίνα με 1-4 προέρχεται η αδιάφορη βαθμολογικά Κόμο, η Κρεμονέζε υπέπεσε σε ακόμη μία αυτοκτονία γνωρίζοντας την ήττα εντός με 0-1 από την Άσκολι. Η δεύτερη σερί ήττα της φιλοξενούμενης την φέρνει σε θέση αουτσάιντερ όσον αφορά την απευθείας άνοδο, θέλει μόνο νίκη επί της ουσίας και παράλληλα ήττα μιας εκ των Λέτσε και Μόντσα. Ακόμη δεν έχει η συνέλθει η Κρεμονέζε από τις δύο σφαλιάρες, το 1,57 του διπλού δε έχει καμία αξία, ματς για live betting.

 

ΚΟΖΕΝΤΣΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ: Σημαντικό βαθμό πήρε η Κοζέντσα στην έδρα της Πίζα με 1-1, έμεινε ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας μέσω των μπαράζ, τα οποία εξασφαλίζει με νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας, μόνο αν δε βγει νικητής στο Αλεσάντρια – Βιτσέντζα θα πάει στα μπαράζ. Έκανε και πάλι τη ζημιά η Τσιταντέλα αν και αδιάφορη, επικράτησε με 1-0 εντός της Μπρέσια από την οποία στέρησε οριστικά τις ελπίδες για απευθείας άνοδο. Ρεκόρ 2-2-1 για τη φιλοξενούμενη, δε θα πρέπει να επαναπαυθεί η γηπεδούχος αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιβεβαιωθεί το GG στο 1,95.

 

ΛΕΤΣΕ – ΠΟΡΤΕΝΟΝΕ: Μέσα από τα χέρια της έχασε την απευθείας άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική η Λέτσε, προηγούνταν έως το 90′ με 0-1 στην έδρα της Βιτσέντζα, για αν φύγει τελικά με άδεια χέρια (2-1) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τυχερή αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα δούλεψαν υπέρ της και ορίζει η ίδια την τύχη της. Με νίκη κατακτά τον τίτλο και την άνοδο. Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Πορτενόνε, χορταστικό το τελευταίο της παιχνίδι με 3-3 στην έδρα της Κροτόνε, απόψε ωστόσο μάλλον θα έχει ρόλο κομπάρσου σε ένα κατάμεστο γήπεδο, μόλις στο 1,16 ο άσος δεν έχει ουσία να μπλέξουμε.

 

 

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΣΠΑΛ: H Μπενεβέντο δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη στο φινάλε,  τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία, 3-0 στην έδρα της Μόντσα στο τελευταίο. Πανηγυρικό το κλίμα στη Σπαλ η οποία με το εντόε 3-0 επί της Φροζινίνε, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, τρέχοντας σερί 1-4-1 στα τελευταία. Μονόπλευρο το κίνητρο με τη γηπεδούχο να ψάχνει ένα καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι-οφ αλλά αγωνιστικά να μην είναι στα καλύτερα της, αλλαγές και χρόνο σε αναπληρωματικούς αναμένουμε να δούμε στη φιλοξενούμενη, άσος ο οποίος δε ξεπερνά το 1,60 και μας αφήνει αδιάφορους πριν από τη σέντρα.

 

 

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ: Αήττητο σερί οκτώ αγώνων (2-6-0) πέταξε η Μπρέσια στην έδρα της αδιάφορης Τσιταντέλα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, πλέον μόνο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα πλέι-οφ της απέμεινε να κυνηγά. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και κάποιες αγωνιστικές η Ρετζίνα, υπερβολικά χαλαρή στη φιλοξενία της Κόμο, ηττήθηκε με 1-4. Στο 1-1-3 το σερί της στα τελευταία, δε δείχνει διάθεση να είναι ανταγωνιστική στο φινάλε, με τον άσο να έχει κατρακυλήσει στο 1,33.

 

 

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΟΝΤΣΑ: Η Περούτζια έχασε δίκαια στο ντέρμπι με την Τερνάνα εκτός έδρας έστω κι αν το αποτέλεσμα δείχνει οριακό (1-0), ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από πέντε παιχνίδια (2-3-0) με την οποία έχασε σημαντικό έδαφος για τα πλέι-οφ. Επίδειξη δύναμης έκανε η Μόντσα στη φιλοξενία της Μεπενβέντο, επικράτησε με 3-0 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το δώρο της Κρεμονέζε. Πλέον ορίζει η ίδια την μοίρα της όσον αφορά την απευθείας άνοδο, ιστορική ευκαιρία αν συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Σέριε Α, δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη γι’ αυτό, το διπλό (2,00) έχει το προβάδισμα.

 

 

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΠΙΖΑ: Για παιχνίδι τελικό πήγε η Φροζινόνε στο Σπαλ, μάλλον υποτίμησε μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα και το πλήρωσε με βαριά ήττα (3-0). Σχεδόν βέβαιη ωστόσο η συμμετοχή της στα πλέι-οφ έτσι όπως ήρθαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ακόμη και με ήττα θα είναι αυτά αν δε νικήσει η Περούτζια. Από το ισόπαλο 1-1 στη φιλοξενία της Κοζέντσα προέρχεται η Πίζα, κατασδτροφικό αποτέλεσμα όσον αφορά το κυνήγι της απευθείας ανόδου, την οποία κατακτά μόνο σε περίπτωση δικής της νίκης, ήττα της Μόντσα και μη νίκη της Κρεμονέζε. Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί φέτος η Φροζινόνε εντός (10-6-2), από ρεκόρ 0-1-3 προέρχεται εκτός η Πίζα, στο 2,00 κυκλοφορεί ο άσος, παιχνίδι για live bet.

 

 

 

Tsakjohn

 

 

6 Μαΐου, 2022

Author: Ronnie Neal