Τουρκία Σαββάτου: Μέτριο πρόγραμμα – Bet Fellas

Δε βγάζει καθαρές επιλογές το σημερινό πρόγραμμα, τα γκολ στην Αντιόχεια και ο άσος της Αλτάι οριακά μένουν εκτός, σωστά φαβορί αλλά δίχως αξία Κασίμπασα και Τραμπζονσπόρ.

 

 

(12:30) ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ – ΚΑΡΑΓΚΟΥΜΡΟΥΚ

Βρίσκει ρυθμό εκ νέου η Χατάισπορ, θετικό ο βαθμός από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Γκαζιαντέπ η οποία μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τελευταία αλλά εντός έχει μία από τις καλύτερες έδρες φέτος. Στο 2-1-1 το πρόσφατο σερί για την ομάδα της Αντιόχειας. Από λευκή ισοπαλία προέρχεται η Καραγκουμρούκ, φλύαρη υπεροχή στην υποδοχή της Αλτάι  έχασε κι άλλο έδαφος για την τετράδα. Τρέχει κι αυτή ρεκόρ 2-1-1 στα τελευταία. Αμφότερες κυνηγάνε τετράδα, απομακρύνονται ωστόσο η ελπίδες της φιλοξενούμενης, αναμένουμε αμφότερες να κυνηγήσουν τη νίκη και τα γκολ θα μας απασχολήσουν, στο 1,88 το ασιατικό over 2,75.

 

(15:00) ΑΛΤΑΪ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ

Βαθμός για την ανεβασμένη στα τελευταία Αλτάι στην έδρα της Καραγκουμρούκ, 0-0 το τελικό σκορ παρότι έπαιξε για ένα ημίχρονο και κάτι παραπάνω με παίκτη λιγότερο, στο 2-2-1 το ρεκόρ της με το οποίο πλησίασε στο -6 από τη σωτηρία. Νίκη έκπληξη για την ουραγό Μαλάτιασπορ η οποία επικράτησε εντός με 1-0 της Ντεμίρσπορ, το -12 ωστόσο μοιάζει απίθανο να καλυφθεί έως το φινάλε. Εξάποντο, πιο ρεαλιστικές οι ελπίδες της γηπεδούχου για σωτηρία, στο 1,95 ο άσος δε λέει κάτι, προσπερνάμε.


(15:00) ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Έφυγε ο άσχημος Φλεβάρης για την Κασίμπασα (0-2-3) και άμεσα επέστρεψε στις νίκες, 2-3 στην έδρα της Γκεζτέπε, σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια καθώς ήταν ένα καθαρό εξάποντο παραμονής. Στο +5 από τη ζώνη οδήγησε την γηπεδούχο κι έφτιαξε εκ νέου την ψυχολογία. Από τρίτη σερί ήττα προέρχεται η Ρίζεσπορ, 1-2 εντός από τη Γκιρεσούνσπορ, ρεκόρ 0-2-4 στα τελευταία και στο -9 από τη σωτηρία. Η γηπεδούχος βαδίζει ολοταχώς να επιβεβαιώσει για ακόμη μία χρονιά το ρητό πως “δεν πέφτει ποτέ”, στο χείλος του γκρεμού η φιλοξενούμενη δίχως την παραμικρή αισιοδοξία, πιο δύσκολο παιχνίδι ωστόσο από το 1,53 που πληρώνει ο άσος.

 

(18:00) ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ

Πέταξε την ευκαιρία να φτάσει πιό γρήγορα στη στέψη η Τραμπζονσπόρ, προηγήθηκε στην έδρα της Φενέρ, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Καταστροφική ήττα και χαμένη ευκαιρία για την Γκεζτέπε να αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή, ήττα με 2-3 εντός από την Κασίμπασα, ήταν η πέμπτη σερί και την άφησε στο -5 από τη σωτηρία. Δέκα στροφές πριν από το φινάλε, 4-5 νίκες τη χωρίζουν από τα πανηγύρια πρωταθλήματος την γηπεδούχο, μία αναμένουμε να έρθει στο προσεχές, μόλις στο 1,61 ο άσος, πάσο.

 

Tsakjohn

12 Μαρτίου, 2022

Author: Ronnie Neal