Πολωνία Σαββάτου: Μονομαχία για τον τίτλο

Πογκόν και Λεχ μάχονται πόντο-πόντο για το φετινό τίτλο και η μεταξύ τους σύγκρουση ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.

 

 

 

(16:00) ΠΟΓΚΟΝ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

 

Τρένο η Πογκόν, με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 0-1 την Σταλ και πλασαρίστηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από εκεί γκρεμίστηκε η Λεχ που έχασε με 1-0 από τη Λέχια, σε παιχνίδι που ήταν ανώτερη αλλά και εκνευριστικά άστοχη. Ντέρμπι κορυφής, είναι οι δύο βασικές διεκδικήτριες του τίτλου. Λογικά θα δούμε μάχη τακτικής, ΟΚ το under 2,5 (1,70).

 

 

 

(18:30) ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ

 

Η Γκόρνικ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της, έχοντας ηττηθεί μόνο σε 1/10 τελευταία και τρέχοντας 3-3-0 σερί. Η Σταλ έχασε με 0-1 από την  Πογκόν δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Ισχυρότερο το κίνητρο των γηπεδούχων που μάχονται για τη ζωή τους, άνετη βαθμολογικά η Σταλ. Πάμε με το κίνητρο και τον DNB άσο (1,86).

 

 

 

(21:00) ΠΙΑΣΤ – ΓΚΟΡΝΙΚ Ζ.

 

Δύο σερί νίκες, 5 γκολ ενεργητικό και το βασικότερο πειστικές εμφανίσεις για την ενισχυμένη επιθετικά Πιάστ. Η Γκόρνικ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τους τελευταίους μήνες ενώ προέρχεται από εννιά σερί αμφίσκορα. Κάπου ανάμεσα σε GG (1,90) και -0,25 ασιατικό άσο (1,95). Δύσκολη η επιλογή, αναμονή για το τι θα πει η εικόνα.

 

 

 

1926

 

25 Φεβρουαρίου, 2022

Author: Ronnie Neal