Πολωνία Σαββάτου: Επικίνδυνοι έξοδοι για τους πρωτοπόρους

Τριπλή ισοβαθμία υπάρχει στην κορυφή και οδεύουμε προς ένα φινάλε-θρίλερ. Ρακόφ, Πογκόν, Λεχ δοκιμάζονται εκτός έδρας, όμως καμία δεν φαίνεται να έχει εύκολο έργο.

 

 

 

(13:30) ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ

 

Η Γκόρνικ έχασε με 1-0 στην έδρα της Πιάστ και συμπληρώνοντας 5 χωρίς νίκη έμεινε στο -7 από την παραμονή. Η Ραντόμιακ δεν είναι η ίδια ομάδα με τον πρώτο γύρο, νικώντας μόνο σε 1/8 μετά τη διακοπή μοιάζει με παράδοξο το γεγονός ότι δεν έχει χάσει επαφή με την τετράδα (-3). Οι γηπεδούχοι σέρνονται, οι φιλοξενούμενοι είναι ντεφορμέ και δεν δείχνουν να καίγονται για την τετράδα. Πάσο.

 

 

 

(13:30) ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ – ΒΑΡΤΑ

 

Η Σταλ προηγήθηκε στην έδρα της Ζαγκλέμπιε όμως στην επανάληψη πιέστηκε και γνώρισε την ανατροπή (3-1). Πίστεψε ότι σώθηκε μετά την ξέφρενη πορεία της στον πρώτο γύρο, όμως νικώντας μόνο σε 1/10 τελευταία έχει μπει σε μπελάδες (+5 από τη ζώνη). Η Βάρτα νικώντας 3/4 τελευταία και χάνοντας σε μόνο 2 από τα τελευταία 12 έχει ξεφύγει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε εξαιρετική κατάσταση η Βάρτα, η Σταλ πρέπει να σοβαρευτεί και στην έδρα της όταν θέλει κάνει καλές εμφανίσεις. Τσιμπημένο προς τα πάνω το αμφίσκορο (1,95).

 

 

 

(16:00) ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ – ΡΑΚΟΦ

 

Στο -7 από την παραμονή βρέθηκε η Νιετσιέτζα που όπως συνηθίζει φέτος έχασε παρά την καλή της εμφάνιση (2-0 από τη Λέχια). Η Ρακόφ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των Λεχ, Πογκόν, παραχωρώντας δίκαια την ισοπαλία στη Σλασκ (1-1). Και οι δύο ομάδες καίγονται για το τρίποντο, περιμένουμε ένα ματς με τουλάχιστον δύο γκολ. Αναμονή για το over 2 στο live.

 

 

 

(18:30) ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΠΟΓΚΟΝ

 

Δύο νίκες στα τελευταία 10 για τη Γιαγκελόνια που έχει σβήσει μηχανές, όμως η ψαλίδα από τον υποβιβασμό κλείνει (-6) και πρέπει να αρχίσει να προσέχει. Η Πογκόν γνώρισε ήττα-σοκ από την Πλοκ (1-2) όμως οι παράλληλες γκέλες των Λεχ και Ρακόφ την ευνόησαν. Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, το φινάλε θα είναι θρίλερ. Η Πογκόν πάντα αντιδράει μετά από μια γκέλα, όμως το 1,75 του διπλού δεν μας δίνει πάτημα για να την στηρίξουμε, πολύ χαμηλή απόδοση για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

 

 

 

(21:00) ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

 

Από 4/5 νίκες προέρχεται η Πλοκ που πλησίασε στο -4 την Ευρώπη, έβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Πογκόν (1-2). Η Λεχ είναι ισόβαθμη στην κορυφή με Πογκόν, Ρακόφ, καθώς καμία τους δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δική της γκέλα (1-1 στο ντέρμπι με τη Λέγκια). Προς αποφυγή το 1,45 του διπλού, η Πλοκ είναι ισχυρή στην έδρα της (10-2-2) και με τον ύπουλο τρόπο που αγωνίζεται μπορεί να τιμωρήσει τη Λεχ. Ματς για γκολ, καλοπληρωμένο το αμφίσκορο (2,05), μια χαρά και το 1,85 του over 2,5.

 

 

1926

 

16 Απριλίου, 2022

Author: Ronnie Neal