Πολωνία Κυριακής: Η Σιλεσία στις φλόγες

Το μεγάλο ντέρμπι της Σιλεσίας μεταξύ Σλασκ και Ζαγκλέμπιε υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Φορμαρισμένη η Βάρτα, ενδιαφέρον ματς στο Ραντόμ.

 

 

 

(13:30) ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΒΑΡΤΑ

 

Ικανοποίηση στη Γιαγκελόνια για τους τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μην μπλέξει στο παιχνίδι αποφυγής υποβιβασμού. Η Βάρτα ενισχύθηκε το Γενάρη και εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του 2022 (2-1-0). Αρέσει η Βάρτα όμως το 1,70 του Χ2 είναι κάπως χαμηλό. Διαβασμένα χαμηλά και το under 2,5.

 

 

 

(16:00) ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ – ΛΕΧΙΑ

 

Μουδιασμένη επέστρεψε από τη διακοπή η Ραντόμιακ (0-1-2), η Λέχια αντιθέτως πανηγύρισε ήδη δύο σπουδαίες νίκες σε τρία ματς, με τελευταίο της θύμα την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Λεχ (1-0). Δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο και όχι ιδιαίτερη προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, γέρνει προς το αμφίσκορο (1,80).

 

 

 

(18:30) ΣΛΑΣΚ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

 

Ντέρμπι μίσους. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Σλασκ που προέρχεται από 9/13 ήττες, η Ζαγκλέμπιε μπορεί να έχασε σε 2/3 παιχνίδια της μετά τη διακοπή αλλά η εικόνα της είναι αρκετά καλή. Το αμφίσκορο έχει καλές τύχες (1,70) ενώ αξίζει και μια πιστολιά στο διπλό στο 3,50+.

 

 

 

1926

 

 

The post Πολωνία Κυριακής: Η Σιλεσία στις φλόγες appeared first on Bet Fellas.

Author: Ronnie Neal