Β’ Γερμανίας Παρασκευής: Τους γκάζωσε ο Γραμμόζης

Η Σάλκε μετά την ήττα από τη Φορτούνα περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στηρίζουμε την ανώτερη Χάιντενχαϊμ.

 

 

(19:30) ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

 

Η Ντιναμό Δρέσδης έφτασε τα πέντε χωρίς νίκη (0-3-2) με το 0-0 στην έδρα της Πάντερμπορν, δεν ήταν κακή, αλλά δεν μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω, ενώ στο τέλος ήταν τυχερή που δεν έχασε. Καλός ο πόντος πάντως μετά το 1-4 από τη Χάνσα. Αμφίβολος ο κίπερ Μπρολ (20 συμ.), επιστρέφουν οι υπόλοιποι απόντες. Η Χάιντενχαϊμ μετά από τέσσερα χωρίς ήττα (3-1-0) ηττήθηκε με 2-0 από το ανώτερο Αμβούργο, δεν έπαιξε άσχημα αλλά σωστά ηττήθηκε, αστόχησε σε φάσεις όσο ήταν 0-0 το παιχνίδι. Ο πολύ καλός φορ Κλάιντινστ (22 συμ./7 γκολ) λείπει. Καλύτερη ομάδα η Χάιντενχαϊμ, δεν μας επηρεάζει η ήττα από το Αμβούργο, την εμπιστευόμαστε στο DNB της φιλοξενούμενης στο 1,70.

 

 

(19:30) ΣΑΛΚΕ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

 

Η Σάλκε μετά από δύο σερί νίκες, έχασε με 2-1 από τη Φορτούνα εκτός έδρας, όντας κακή. Ο Γραμμόζης ήταν έξαλλος μετά το παιχνίδι, γκάζωσε τους παίχτες του για να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Η Πάντερμπορν έμεινε στο 0-0 με την Ντιναμό Δρέσδης, ισορροπημένο παιχνίδι ως το 75’, στη συνέχεια ήταν καλή, πίεσε και έκανε φάσεις, αλλά ήταν άστοχη. Η Σάλκε περιμένουμε να μπει με το μαχαίρι στα δόντια, στο 1,80 ο άσος είναι οριακά αποδεκτός, αφού περιμένουμε να αντιδράσει η Σάλκε.

 

 

Κ. Plestis

18 Φεβρουαρίου, 2022

Author: Ronnie Neal