Β’ Γερμανίας Παρασκευής: Σκοράρουν Φορτούνα και Ντάρμσταντ

Με δύο αναμετρήσεις αρχίζει η αγωνιστική στην Τσβάιτε Λίγκα, προβάδισμα στην Πάντερμπορν στο ματς χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, ενώ το Φορτούνα – Ντάρμσταντ αναμένουμε να είναι ανοιχτό και με πολλά γκολ.

 

 

(19:30) ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

 

Η Πάντερμπορν αν και χωρίς κίνητρο δεν παρατάει τα ματς της, έμεινε στο 0-0 με τη Χάνσα με σχετικά καλή εμφάνιση, αν κάποια άξιζε τη νίκη ήταν αυτή. 3-2-0 στα τελευταία πέντε. Η Σαντχάουζεν έχασε από τη Σάλκε με 1-2 στις λεπτομέρειες, όμως έχει σωθεί και μαθηματικά. Στο τέλος ηττήθηκε, το πάλεψε το ματς. Αδιάφορο ματς, θέλει να κλείσει τα εντός έδρας παιχνίδια της με νίκη η Πάντερμπορν που είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση, στο 2,00 ο άσος είναι αποδεκτός, μιας και η Σαντχάουζεν περιμένουμε να αδειάσει και να χαλαρώσει, ειδικά εκτός έδρας.

 

 

(19:30) ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

 

Η Φορτούνα ήταν εξαιρετική στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και πήρε το τρίποντο. Αδιάφορη καιρό τώρα ουσιαστικά, αλλά ο Τιούν κάνει καλή δουλειά και κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν με ρεκόρ 5-6-0. Η Ντάρμσταντ διέλυσε την Άουε με 6-0, δεύτερη σερί νίκη και ξανά στην πρώτη δυάδα, σε ισοβαθμία με την τρίτη Βέρντερ. Είναι καλά και πλέον η άνοδος είναι στο χέρι της. Δεν έχει αξία το διπλό στο 2,00, προτιμότερο το over 2,75 στο 1,75 και ακολουθεί το GG & over 2,5 στο 1,80, αφού η Φορτούνα θα παίξει ανοιχτά και η Ντάρμσταντ αναγκαστικά θα ψάξει μόνο τη νίκη, ενώ δεν ξέρει να παίζει κλειστά.

 

 

Κ. Plestis

6 Μαΐου, 2022

Author: Ronnie Neal